Billig musikkforsterker

Kjøp musikkforsterker på nett i nettbutikk

Kjøp musikkforsterker

Jeg skal starte med å si at denne lille forsterkeren ikke er helt perfekt.  Det «skraper» litt både når du skrur den på og når du skruer volumet opp eller ned.  Dessuten vrenger den når volumet passerer «8» og subforsterkeren er i overkant kraftig, det «buldrer» i huset allerde når den passerer 2 (på en skala til 10).

Det er egentlig en bilforsterker d.v.s. at den er 12 volt og du trenger en «omformer» eller en transformator, men det er mye rart som passer, så har du som meg tatt vare på transformatorer til gamle PCer eller andre «leker» så har du sikkert noe som passer på huset.  Eller du kan investere i dette «geniale» batteriet som har 12 volt, god levetid og passer til veldig mye forskjellig fra lyslenker, til leker, til det meste som brukes i bil eller campingvogn og går på 12 volt.

Dessuten trenger du ettpar gamle høytalere, en subwofer og selvsagt en avspiller (PC, mobiltelefon mp3 spiller) så har du ett komplett «popanlegg» for en 100 lapp, og da får du veldig mye for pengene.  Har du ikke subwoofer kan du forøverig like gjerne kjøpe denne litt billigere forsterkeren.

Har du høytalere som du ikke trenger eller har muligheter for å «stjele» ettpar på en miljøstasjon og en transformator liggende er denne forsterkeren til drøye hundrelappen (og det er inkludert frakt) ett knallkjøp.  Det er ikke «hifi» men det er ok for å høre radio med litt trøkk eller som ett alternativ til PChøytaleren. Men dersom du må ut å handle høyttalere for å kunne bruke den ville jeg nok heller kjøpt ett «minianlegg» på elkjøp eller expert.

Mer info om/kjøp forsterkeren