Hundehalsbånd med lys

Lysende halsbånd

Gjør bestevennen din litt mer synlig i mørket uten at den blir seende ut som ett juletre 🙂

Kjøp halsbånd med lys i nettbutikk på nett hundehalsbånd

Kjøp halsbånd med lys

Gir ett svakt blålilla lys som ikke ser ut til å plage hunden det minste.  Kan også settes på blink, noe jeg ser for meg kan være nyttig på sterkt traffikerte steder, men jeg har til gode å bruke den funksjonen.

Jeg har en over gjennomsnittelig matglad golden og båndet går akkurat. Det er ca 45 cm på max lengde, det kan strekkes lengre men da blir det for lite «hold» i det til at du kan feste kobbelet i det. Også kan det vel strammes inn ca 10 cm, slik at halsmålet i praksis blir mellom 35 og 45 cm.  Har du større hund kan også enkelt forlenge båndet med f.eks. en strikk  bare tre det over hodet hver gang du går tur og feste kobbelet i det vanlige halsbåndet. Samme bånd til mindre hunder finner du her.

Pris er sympatiske 35 kroner inkludert frakt og to batterier. (Du får en bra rabatt hvis du kjøper 3)  Jeg vil anbefale å kjøpe ekstra batterier med det samme for prisen på en norsk dagligvarebutikk er omtrent 15 ganger høyere. (20 pakning med batterier finner du her)

Mer info om/kjøp halsbånd med lys

Har du 2 venner med hund så kjøp 3, da får du 3 halsbånd pluss 20 ekstra batterier å dele på til såvidt over en hundrelapp